Notes 2ona avaluació

Benvolguts pares i mares,

Dimarts dia 7 d’abril obrirem els informes d’avaluació (butlletí) a l’aplicació del gestib a partir de les 14:00 hores (app gestib o https://www3.caib.es/xestib/gestioAcademica/home/ ). Les famílies que no estiguin donades d’alta al gestib (usuari i contrasenya) no les podran veure. Per això, les que estiguin interessades en rebre-les i no tenen l’alta com a usuari,  les podran aconseguir de dues maneres:
1.- Donant-se d’alta al gestib (instruccions)
2.- Enviar, al votre tutor/a, un correu electrònic sol.licitant el butlletí de la segona avaluació del vostre fill/a. Els tutors us enviaran un correu amb les notes en pdf. Només serà enviat a aquelles famílies que ho sol·licitin.
Una vegada dins l’aplicació del gestib heu d’anar a la columna de l’esquerra i seleccionar qualificacions i llavors avaluació. Allà podreu triar l’avaluació del segon trimestre.
En tornar a incorporar-nos al centre donarem els butlletins a tots els infants en paper.

Què passeu unes bones festes de Pasqua.

L’equip directiu

5 comentaris

  1. Balduino

    Hola,

    Soy el padre de Martin Francesquete Balduino. Quería pedir usuario y contraseña para acceder al GestIB y poder ver las cualificaciones de mi hijo de la Segunda evaluación

    Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>